Contacteer PayDutch

Bezoek- en postadres:
Maastrichterlaan 163
6291 EP Vaals

KvK 60934816

U kunt ook een afspraak met ons plannen. Neemt u hiervoor contact met ons op per email of telefoon.

Bereikbaarheid:
U kunt ons team tijdens kantoor uren per email (de hele dag) of telefonisch (uitsluitend in de ochtend) bereiken. Uw betaalplatform wordt 24 uur per dag actief gemonitord.

Offerte:
Wilt u een offerte aanvragen? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier. Voor overige vragen kunt u onderstaande formulier gebruiken.

Telefoonnummer:
Onze merchant support afdeling is bereikbaar van 9.00 -12.00 uur op nummer +31 (0)43 7200 990. Tussen 12.00-17.00 uur kunt u ons het beste bereiken via mail: info@paydutch.com. We bellen u dan dezelfde dag terug.

Contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw Email adres (verplicht)

Gericht aan afdeling (verplicht)

Uw website

Uw bericht (verplicht)

Over PayDutch

Sinds jaren onderhandelt PayDutch voor al haar leden collectieve prijsafspraken bij betaaldienstverleners. Hierdoor is iedere individuele webwinkelier verzekerd van de beste condities en voorwaarden bij de (aangesloten) betaaldienstverleners. Wordt lid van PayDutch en profiteer vanaf de eerste transactie van onze collectieve voordelen!

PayDutch werkt uitsluitend met betaaldienstverleners die voldoen aan de toetsingsregels en ingeschreven staan in het register van De Nederlandsche Bank. Alle creditcard aanbieders zijn PCI/DSS compliant. De betalingen worden verwerkt middels een gecertificeerde Collecterende Payment Service Provider (CPSP).

PayDutch biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van een white label betaalplatform. Toegang tot meer dan 200 betaalmethoden behoort daarbij tot de mogelijkheden. Deze oplossing is met name voor grote (marktplaatsachtige) platformen interessant.

PayDutch is de preferred business partner voor online betalingen van QSHOPS hét Nederlandse keurmerk en reviewplatform. Vraag naar de mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan.

Download onze kosteloze informatieve PayDutch brochure voor meer informatie

Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant.

PayDutch onderhandelt voor haar leden collectieve prijsafspraken bij betaaldienstverleners. Doordat PayDutch dit op grote schaal doet en hoge transactievolumes realiseert bedingen wij lage kosten bij de betaaldienstverleners. Dit ziet u terug in onze tarieven.
De tarieven zijn all-in: er komen dus geen extra kosten van de betaaldienstverlener bij.

 • U start uw aanmelding,
 • Wij sturen u een PayDutch lidmaatschapsovereenkomst en een overeenkomst tussen u en de betaaldienstverlener,
 • U maakt gebruik van de techniek van de betaaldienstverlener,
 • U gebruikt onze all-in tarieven,
 • U retourneert de overeenkomst,
 • Wij activeren uw account.

PayDutch werkt uitsluitend met betaaldienstverleners / Stichting Derdengelden die zijn ingeschreven in het register van De Nederlandsche Bank. Alle creditcard aanbieders zijn PCI/DSS compliant. De iDEAL betalingen worden verwerkt middels een door Currence gecertificeerde Collecterende Payment Service Provider (CPSP).

PayDutch Q-Shops Partner

Historie

PayDutch is sterk in in het ontwikkelen en uitrollen van diensten en producten. PayDutch heeft veelvuldig betaalapplicaties of diensten ontwikkeld voor andere marktpartijen. Onderstaande diensten zijn ontwikkeld en opgenomen in de producten en diensten catalogus.

 • 2006 PayDutch Escrow - veilige iDEAL C2C (consumenten) betaaloplossing
 • 2007 weDEAL - collectieve iDEAL inkoop.
  2007 Pay By Mail - iDEAL betaallink voor e-factuur of email facturatie
 • 2008 One Time Debit - eenmalige digitale machtiging
  2008 Virtuele Kassa - Integratie van bestaande Virtuele Kassa klanten op het weDEAL platform
 • 2009 Ogone/ Ingenico - voordelige iDEAL oplossing voor Ingenico kassa klanten
 • 2010 Split Payments - gesplitste iDEAL uitbetaling
 • 2011 Retour Management - eenvoudige terugbetaal faciliteit
 • 2012 CheckPay - online rembours betaal oplossing voor TNT PostNL
 • 2013 Ticket Tools - ticket oplossing voor klein en middelgrote evenementen
 • 2014 Goedkoop iDEAL - iDEAL prijsstunter
 • 2015 Fibonacci Orange - alle voordelen van Goedkoop iDEAL en WeDEAL. Daarnaast unieke Ingenico oplossing
 • 2016 HeidelPay - begeleiding van Duitslands grootste PSP met werelddekking naar Nederland
 • 2017 Q Payments - de goedkoopste betaaloplossing van Nederland voor inmiddels meer dan 3.000 leden
  2017 WeDeal Free - volledig gratis iDEAL (€0,00). Uniek in Nederland

Awards

PayDutch startte haar activiteiten reeds in 2006 met een betaaldienstoplossing voor consumenten die op internet een veilige transactie wilden realiseren. Voor deze oplossing ontving PayDutch in 2007 uit handen van de Staatssecretaris van Economische zaken de meest prestigieuze innovatie award van Nederland: de Broos - van Erp Award. De applicatie werd in december 2009 door de Nederlandse Consumentenbond uitgeroepen tot "veilige betaalmethode" voor aankopen op advertentiesites zoals Marktplaats en Speurders. Tot vandaag de dag geldt PayDutch als één van de betrouwbaarste en meest stabiele partijen in de Nederlandse betaalmarkt.

PayDutch ontwikkelde voor PostNL het in 2011 met 2 Florin Awards onderscheiden Checkpay. Daarmee werd CheckPay gekwalificeerd als de beste online betaalinnovatie van Europa van 2011.

Vanaf 2012 ontwikkelde PayDutch diverse platformen voor eindgebruikers.