Contacteer PayDutch

Bezoek- en postadres:
Maastrichterlaan 163
6291 EP Vaals

KvK 60934816

U kunt ook een afspraak met ons plannen. Neemt u hiervoor contact met ons op per email of telefoon.

Bereikbaarheid:
Onze focus ligt op online communicatie. Op die manier drukken we onze kantoorkosten en daar profiteert u als klant weer direct van. Vandaar dat u ons team bij voorkeur per email kunt bereiken. Wenst u toch telefonisch contact dan kan dat uitsluitend in de ochtend.

Offerte:
Wilt u een offerte aanvragen omdat u meer dan 120.000 transacties per jaar gaat realiseren? Gebruik dan het offerteaanvraagformulier. Voor overige vragen kunt u onderstaande formulier gebruiken.

Telefoonnummer:
Onze medewerkers zijn tussen 9.00 -12.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer +31 (0)43 7200 990. Na 12.00 uur kunt u ons uitsluitend via mail info@paydutch.com bereiken.

Contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw Email adres (verplicht)

Gericht aan afdeling (verplicht)

Uw website

Uw bericht (verplicht)

Over PayDutch

Sinds meer dan 10 jaar onderhandelt PayDutch voor haar leden collectieve prijsafspraken bij betaaldienstverleners. Hierdoor is iedere webwinkelier verzekerd van de beste condities en voorwaarden bij de (aangesloten) betaaldienstverleners. Wordt lid van PayDutch en profiteer van de laagste betaaltarieven in de Benelux.

PayDutch werkt uitsluitend met betaaldienstverleners die voldoen aan de toetsingsregels en ingeschreven staan in het register van De Nederlandsche Bank. Alle creditcard aanbieders zijn PCI/DSS compliant. De betalingen worden verwerkt middels een gecertificeerde Collecterende Payment Service Provider (CPSP).

PayDutch biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van een white label betaalplatform. Hiermee heeft u toegang tot meer dan 200 betaalmethoden. Deze oplossing is met name voor (marktplaatsachtige) platformen interessant.

PayDutch is de preferred business partner voor online betalingen van QSHOPS hét Nederlandse keurmerk en reviewplatform. Vraag naar de mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan.

Download onze kosteloze informatieve PayDutch brochure voor meer informatie

Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant.

PayDutch onderhandelt voor haar leden collectieve prijsafspraken bij betaaldienstverleners. Doordat PayDutch dit op grote schaal doet en hoge transactievolumes realiseert bedingen wij zeer lage kosten bij de betaaldienstverleners. Deze geven we één-op-één door aan onze klanten en dat ziet u gelijk terug in onze betaaltarieven die doorgaans de helft goedkoper zijn dan normaal betaald dient te worden.

 • U start uw aanmelding,
 • Wij sturen u een PayDutch lidmaatschapsovereenkomst én de overeenkomst tussen u en de betaaldienstverlener,
 • U retourneert de overeenkomsten,
 • U maakt gebruik van de techniek van de betaaldienstverlener,
 • Wij activeren uw account,
 • U gaat live.

PayDutch werkt uitsluitend met betaaldienstverleners / Stichting Derdengelden die zijn ingeschreven in het register van De Nederlandsche Bank. Alle creditcard aanbieders zijn PCI/DSS compliant. De iDEAL betalingen worden verwerkt middels een door Currence gecertificeerde Collecterende Payment Service Provider (CPSP).

PayDutch heeft ook de mogelijkheid om voor grotere klanten "customized service level agreements" aan te bieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld (een deel van) de administratie van een klant over nemen waardoor mailings aan zijn klanten gestructureerd plaatsvinden en gelijk voorzien worden van één of meerdere betaallinks. Een grote hotelketen gebruikt deze werkwijze om haar klanten te informeren én de betaling van de kamer(s) voor het verblijf via iDEAL en/of Bancontact aan te bieden. Een grote verzekeraar gebruikt eveneens deze werkwijze om haar maand-, kwartaal- en/of jaarnota's aan al haar (particuliere) klanten te sturen. De mogelijkheden die we hebben zijn legio. Onze directie informeert u graag verder in een één-op-één gesprek.

PayDutch Q-Shops Partner

Historie

PayDutch is sterk in in het ontwikkelen en uitrollen van diensten en producten. PayDutch heeft veelvuldig betaalapplicaties of diensten ontwikkeld voor andere marktpartijen. Onderstaande diensten zijn ontwikkeld en opgenomen in de producten en diensten catalogus.

 • 2006 PayDutch Escrow - veilige iDEAL C2C (consumenten) betaaloplossing
 • 2007 weDEAL - collectieve iDEAL inkoop.
  2007 Pay By Mail - iDEAL betaallink voor e-factuur of email facturatie
 • 2008 One Time Debit - eenmalige digitale machtiging
  2008 Virtuele Kassa - Integratie van bestaande Virtuele Kassa klanten op het weDEAL platform
 • 2009 Ogone/ Ingenico - preferred partner van Ingenico met eenvoudige koppeling
 • 2010 Split Payments - eerste aanbieder van een volledig geïntegreerde gesplitste iDEAL uitbetaling
 • 2011 Retour Management - eerste aanbieder van een volledig geïntegreerde terugbetaalfaciliteit
 • 2012 CheckPay - de online rembours betaaloplossing speciaal ontwikkeld voor TNT (PostNL)
 • 2013 TicketTools - de backoffice ticket oplossing voor (alle) evenementen
 • 2014 Goedkoop iDEAL - eerste (en nog steeds enige) aanbieder van iDEAL tegen inkoopcondities
 • 2015 Fibonacci Orange - alle voordelen van Goedkoop iDEAL en WeDEAL gecombineerd.
 • 2016 HeidelPay - Benelux partner van Duitslands grootste PSP met meer dan 200 betaalmethoden wereldwijd en meer dan 15.000 klanten
 • 2017 Q Payments - de goedkoopste betaaloplossing van Nederland voor inmiddels meer dan 3.000 leden
 • 2018 WeDeal Free - volledig gratis iDEAL (€0,00)
 • in progress iTransfer betaalplatform - handel- en betaalplatform voor handelaren (B2B en B2C) en particulieren (C2C) met 100% garantie van betaling én levering
 • Awards

  PayDutch startte haar activiteiten reeds in 2006 met een betaaldienstoplossing voor consumenten die op internet een veilige transactie wilden realiseren. Voor deze oplossing ontving PayDutch in 2007 uit handen van de Staatssecretaris van Economische zaken de meest prestigieuze innovatie award van Nederland: de Broos - van Erp Award. De applicatie werd in december 2009 door de Nederlandse Consumentenbond uitgeroepen tot "veilige betaalmethode" voor aankopen op advertentiesites zoals Marktplaats en Speurders. Tot vandaag de dag geldt PayDutch als één van de betrouwbaarste partijen in de Nederlandse betaalmarkt.

  PayDutch ontwikkelde voor PostNL het in 2011 met 2 Florin Awards onderscheiden Checkpay. Daarmee werd CheckPay gekwalificeerd als de beste online betaalinnovatie van Europa van 2011.

  Tussen 2012 en 2016 ontwikkelde PayDutch hoofdzakelijk platformen en koppelingen voor eindgebruikers waaronder de PayDutch Manager.

  Vanaf 2016 ontwikkelt PayDutch het iTransfer betaalplatform, waarmee transacties tussen bedrijven en consumenten (B2C), maar ook tussen consumenten onderling (C2C) en bedrijven onderling (B2B), in alle Europese landen volledig risicoloos en tegen zeer lage kosten kunnen worden afgewikkeld. Doelstelling is om dit in 2019 kosteloos aan iedereen te kunnen aanbieden als universeel euro betaalplatform.